27.09.2017

Kot ena glavnih digitalnih orodij na Kitajskem, brez katerega je komunikacija in delovanje v "osrednji deželi" (中国, op. p.) praktično nemogoča, odslej WeChat nastopa še bolj pro-kitajsko s svojo subtilno, a močno simbolno novo podobo na vstopni strani v aplikacijo.

Dosl...

27.09.2017

Tencent je lansiral digitalno WeChat bančno kartico. Slednja se z WeChatom povezuje bolj neposredno kot drugi bančni računi, po povezavi kartice z WeChat računom se sredstva sama prenašajo z nje, ko je to potrebno. Na voljo so tudi boljše obrestne mere kot pri običajni...

26.09.2017

Zadnja veja Facebooka, ki je doslej še bila dovoljena na Kitajskem, komunikacijska aplikacija WhatsApp, je po novem blokirana in nedosegljiva, v skladu z restriktivno in cenzurno politiko kitajskih oblasti.

Pred bližajočim se kongresom KKP 18. oktobra je občuten večji p...

20.09.2017

Kitajske aplikacije pridobivajo na mednarodnih razsežnostih glede na število rednih mesečnih uporabnikov, letni znesek, ki se potroši za mobilen promet, pa bo po napovedih presegel 2 bilijona USD v naslednjih nekaj letih.

Tako navaja še sveže WeChat poročilo vodilne ana...

06.09.2017

Te dni je WeChat lansiral novo obliko pomoči uporabnikom, WeChat Asistenta 微信使用小助手, podporo starejšim, ki se šele spoznavajo z WeChatom in njegovimi funkcijami, predvsem z Mini Programi, preko video in slikovnega izobraževalnega gradiva.

Ta oblika izobraževalnega Mini P...

Please reload

© 2018 Yunexo. All rights reserved.

  • LinkedIn - White Circle